Суббота, 27.04.2024, 06:10
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Полтавський обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді

Форма входу
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна дітям позашкільна освіта?
Всього відповідей: 203
Соціальні закладки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2013 » Октябрь » 2 » 02.10.2013
17:10
02.10.2013
   27-29 вересня 2013 року на базі ЗОШ І-ІІ ступенів №15, що у селищі Вороніно, відбулася відкрита першість міста Полтави на Кубок Міського Голови з пішохідного та велосипедного туризму в залік 17 обласної туристської Спартакіади учнівської молоді Полтавщини. На змагання прибуло більше 120 учасників із міст Полтави, Комсомольська, Кременчука, Миргорода, Кобеляцького, Миргородського, Полтавського, Лубенського районів та обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. У перший день учасники змагалися в особисто-командній першості на дистанції «Смуга перешкод». Переможцями та призерами змагань в особистому заліку стали: Болтобаєв Ярослав – студент ПДПУ ім. В.Г. Короленко, Яровой Анатолій – учень Полтавської ЗОШ № 12; Следь Богдан, Коношенко Вікторія, Курилех Антон, Лемешко Максим, Малик Андрій, Живило Марина – учні Розсошенської гімназії, які виступали за команду Полтавського обласного центру туризму; Богданович Діана – учениця Полтавської ЗОШ № 15, Чубаренко Інна – учениця Полтавської ЗОШ № 22, які виступали за команду Полтавського міського центру позашкільної освіти: Оне Ольга – м. Миргород; Педан Ольга – Кобеляцький район.


  
Команда Кобеляцького району працює на етапі "Вузли"

   У другий день змагань учасники демонстрували свою майстерність у командних змаганнях на дистанції «Смуга перешкод», долаючи такі технічні етапи як навісна переправа, паралельні мотузки, переправа по колоді, підйоми та спуск та траверс схилу. По старшій віковій не було рівних команді з обласного центру туризму, другими стали туристи з Лубенського району, а трійку призерів замкнули туристи з м. Миргорода. По середній віковій групі переможцями стали юні спортсмени-туристи команди «Розсошенці» з обласного центру туризму, другими стали юні туристи з Кобеляцького району, а трійку призерів замкнули юні м. Миргородці. В загальному заліку переможцями по двох вікових здобули спортсмени з обласного центру туризму. До трійки призерів увійшли команди: по середній віковій групі – Кобеляцького району та Полтавського міського центру позашкільної освіти; по старшій віковій групі – Лубенського району та м. Миргорода.



На командній смузі перешкод працює команда м.Миргорода
    
   Велосипедисти змагалися на дистанціях «Фігурне водіння велосипеду» та «Тріалу». В загальному заліку рівних не було юним полтавцям, другими стали – велосипедисти з Кобеляцького району, третіми – команда з Полтавського обласного центру туризму. В особистому заліку по сумі двох видів переможцем змагань став Болтобаєв Ярослав – студент ПДПУ ім. В.Г. Короленко, який виступав за команду обласного центру туризму, друге та трет місце посіли учні ЗОШ №15    Гутиря Олександр та Могилат Роман з команди м. Полтава. Серед дівчат рівних не було учениці ЗОШ № 15 – Богданович Діані, до трійки призерів увійшли дві представниціз Кобеляцького району – Голик Анастасія та Козловська Ярослава. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та кубками Полтавського міського центру позашкільної освіти.
   Головний приз змагань - перехідний Кубок Міського Голови - в напруженій боротьбі отримала команда обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.
   


Команда Центру туризму і краєзнавства
Переглядів: 574 | Додав: yulduz