Пятница, 19.04.2024, 19:42
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Полтавський обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді

Форма входу
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна дітям позашкільна освіта?
Всього відповідей: 203
Соціальні закладки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2017 » Март » 7 » 07.03.2017
15:20
07.03.2017

Кубок України серед юнаків з пішохідного туризму у закритих приміщеннях

У період 02-05 березня 2017 року в м. Полтаві на базі Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 15 Полтавської міської ради та в спорткомплексі «Розсошенці» Щербанівської сільської ради Полтавського району відбувся Кубок України серед юнаків з пішохідного туризму у закритих приміщеннях. Саме Полтавщина вдруге поспіль відкриває Кубкові змагання молодшої вікової групи.

Змагання організовані та проведені Полтавським обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді за підтримки Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

На захід прибуло 18 команд з 11 територій України загальною кількістю 171 учасник.

02 березня на урочистому відкритті Кубку учасників змагань привітали директор Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації Олена Вікторівна Харченко та директор Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Сергій Вікторович Неділько, який вручив педагогам Полтавщини подяки за особистий вагомий внесок у розвиток спортивного туризму серед учнівської молоді і сприяння у проведенні Кубку України з пішохідного туризму.

Юних туристів привітали також художні колективи: гурт «Зоряни» Полтавської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 та народна циркова студія «Єдність» Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді.

Згідно з програмою Кубку 03 березня у спорткомплексі «Розсошенці» проводилися особисто-командні на дистанції «Смуга перешкод». Учасникам довелося подолати 10 технічних етапів та 1 спецзавдання на дистанції 3 класу. Призерами змагань в особистому заліку стали: Семеляк Олександра, Рожко Катерина, Пелехатий Денис з команди «Крок» Тернопільської області, Циб Дарина з команди «Бригантина» смт.Варва Чернігівської області, Качаєв Єгор з команди Миколаївського ОЦТКЕУМ, Виборний Віталій з команди Херсонського ЦТКТУМ. В командному заліку: команда «Крок» Тернопільська область – 1 місце, Миколавський ОЦТКЕУМ – 2 місце, Дніпропетров-ський ДЮЦМС – 3 місце. Команда Полтавського ОЦТКУМ посіла почесне 4 місце.

 

У загальному заліку перемогла команда «Бригантина» Варвинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чернігівської області (тренер Гутак В.А.), друге місце посіла команда Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (тренер Криворучко А.В.), третє місце – команда Миколаївської області (тренер Носков І.П.).Особливо цікавими та напруженими були командні змагання на дистанції «Смуга перешкод», які відбувалися 04 березня в спортивній залі Полтавської ЗОШ І-ІІ ступенів №15. До фінішу останньої команди суддівська колегія не могли визначити призерів у загальному заліку. До речі жодна з команд призерів першого дня змагань не змогла потрапити до трійки призерів командних змагань. Переможцями стали юні туристи Чернігівської області команда Талалаївської дитячо-юнацької спортивної школи та «Бригантина» з Варви. Трійку призерів замкнули господарі змагань команда Полтавського ОЦТКУМ.

Команди-переможці та їх тренери отримали дипломи Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді та призи Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Слід відмітити що рівень підготовки команд на порядок вище ніж в минулому році. Ранг дистанції у дівчат та командних змагань виріс майже у двічі 112 та 86 балів відповідно. Переможці та призери змагань виконали нормативи першого дорослого розряду зі спортивного туризму.

Переглядів: 602 | Додав: javirsveta