Пятница, 26.04.2024, 19:00
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Полтавський обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді

Форма входу
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Октябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна дітям позашкільна освіта?
Всього відповідей: 203
Соціальні закладки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2016 » Октябрь » 11 » 11.10.2016
17:22
11.10.2016

Відкритий Чемпіонат м. Полтави з пішохідного та велосипедного туризму на Кубок міського Голови

7-9 жовтня 2016 року в селищі Вороніно проведено відкритий Чемпіонат м. Полтави з пішохідного та велосипедного туризму на Кубок міського Голови в залік 21 обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді. На змагання прибуло 123 учасники з пішохідного та 70 учасників з велосипедного туризму з міст Горішні Плавні, Миргорода, Диканського, Кобеляцького, Лохвицького, Лубенського, Новосанжарського, Машівського районів, Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді та звичайно господарі змагань – команда Полтавського міського Центру позашкільної освіти.

Честь команди Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (ПОЦТКУМ) захищали вихованці гуртка «Спортивний туризм» (керівник Криворучко А.В.) та вихованці гуртка «Спортивне орієнтування» (керівник Сердюк Н.Я.). У перший день учасники змагалися в особисто-командній першості на дистанції «Смуга перешкод». Змагання проводилися в складних погодних умовах – дощі та холод, але не зважаюче на це учасники успішно долали складні дистанції на схилах Монастирської гори.

Переможцями та призерами змагань стали: Лемешко Максим, Танько Анастасія, Дудник Дар’я, Порутчик Максим – вихованці ПОЦТКУМ; Федь Володимир, Кусайко Богдан, Голуб Олександра, Талдикіна Наталія – Кобеляцький район; Оне Ольга-Валентина – м.Миргород; Перерва Інна – м.Полтава; Портяний Сергій – Лохвицький район, Безкровний Богдан – Лубенський район.

В командному заліку старша вікова група: 1 місце – ПОЦТКУМ, 2 місце – Машівський район, 3 місце – м.Полтава; середня вікова група: 1 місце – ПОЦТКУМ, 2 місце – Кобеляцький район, 3 місце – Лубенський район.

На другий день учасники змагалися в командній першості на дистанції «Смуга перешкод». Переможцями та призерами стали команди Машівського району, Лубенського району, ПОЦТКУМ – старша вікова група. ПОЦТКУМ, кобеляцький район, Лохвицький район – середня вікова група.

В загальному заліку тріки призерів: Машівський район, ПОЦТКУМ, Лубенський район – старша вікова група. ПОЦТКУМ, Кобеляцький район, Лохвицький район – середня вікова група.

У змаганнях з велосипедного туризму перемогу по обох вікових групах святкували юні велосипедисти з Полтави, другими були туристи з Кобеляцького району, трійку призерів замкнули Команда Лохвицького району – середня вікова група, команда Лубенського району – старша вікова група.

Перехідний Кубок Міського Голови завоювали туристи з Кобеляцького району.

Протоколи Середня група пішохідка

Протоколи Старша група пішохідка

Зведені протоколи вело

Протоколи дистанцій вело

Переглядів: 849 | Додав: yulduz