Среда, 24.04.2024, 16:39
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Полтавський обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді

Форма входу
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Май 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна дітям позашкільна освіта?
Всього відповідей: 203
Соціальні закладки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2015 » Май » 19 » 19.05.2015
10:40
19.05.2015
     

ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») як системний козацький вишкіл юних патріотів Полтавщини

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 10.04.2015 № 168 «Про організацію та проведення в області Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)», відповідно до наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 05.05.2015 № 188 «Про проведення ІІ обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» на базі Полтавського обласного дитячого оздоровчого центру «Маяк» у селі Головач Полтавського району з 13 по 16 травня 2015 року відбувся ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проводився Департаментом освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавським обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді за підтримки Полтавської обласної організації Товариства сприяння обороні України.

Урочистий марш роїв

У ІІ обласному етапі гри «Сокіл» («Джура») взяли участь 26 команд з 22 районів і міст області та 4 інтернатних закладів. Велику роботу з підготовки команд до участі у грі «Сокіл» («Джура») провели адміністрація Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів імені Є.П.Кочергіна, відділ освіти, молоді та спорту Котелевської райдержадміністрації, управління освіти Полтавської міської ради, відділ освіти Миргородської міської ради,  відділ освіти Лубенської райдержадміністрації.

Значну організаційну роботу з підготовки та проведення ІІ обласного етапу гри «Сокіл» («Джура») провів оргкомітет, суддівська колегія та колектив Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

На урочистому відкритті ІІ обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») були присутні Голова Полтавської обласної ради Ворона П.В., керівник апарату Полтавської облдержадміністрації Білокінь М.І., директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ленський Є.А., члени обласного штабу та  представники організаційного комітету, учасники АТО – бійці батальйону «Полтава».

Переможцем ІІ обласного етапу гри «Сокіл» («Джура») у загальному заліку став рій «Гадяцькі вепри» Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів імені Є.П.Кочергіна. ІІ місце виборов рій «Котелевські гарди» Котелевської гімназії імені С.А.Ковпака, а ІІІ – рій «Козаки з Павленок» Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9.

Нагородження призерів гри - рою "Козаки з Павленок" директором Департаменту освіти і науки Ленським Є.А. та  учасником АТО

Юним козакам з рою «Гадяцькі вепри» Гадяцької спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів імені Є.П.Кочергіна та їх виховникам-педагогам   Прядці С.М. і Москаленко І.М., надано право представляти Полтавщину на ІІІ Всеукраїнському етапі  дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») - «Джура 2015: Гетьманська Україна», що буде проводитися в серпні 2015 року на територіях Чернігівської, Сумської та Полтавської областей.

Етап "Штурм висоти" на козацькій туристсько-спортивній смузі перешкод

Перетягування линви

Переглядів: 811 | Додав: yulduz