Вторник, 16.04.2024, 15:43
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Полтавський обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді

Форма входу
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна дітям позашкільна освіта?
Всього відповідей: 203
Соціальні закладки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2016 » Сентябрь » 26 » 26.09.2016
16:37
26.09.2016

Змагання та семінар-практикум з пішохідного туризму серед працівників освіти і науки Полтавщини

З 23 по 25 вересня 2016 року в с. Головач Полтавського району на базі обласного дитячого оздоровчого центру «Маяк» проведені 40 обласні змагання та семінар-практикум з пішохідного туризму серед працівників освіти і науки.

У семінарі-практикумі взяли участь делегації з 21 районів і міст області - всього 153 учасники. Із них 62 осіб взяли участь у змаганнях  з пішохідного туризму. Для порівняння на двох останніх семінарах-практикумах та змаганнях було 8-10 територій. Під час семінару-практикуму проведено практичні заняття в організації технічних етапів з пішохідного туризму та техніці їх подолання учасниками, вимоги до спорядження та безпеки.

       На урочистому відкритті були присутні: Біленький О.Ю. – голова Полтавської обласної Ради,

Ханко А.М. – заступник голови Полтавської обласної Ради,

Рибалко С.В. – головний спеціаліст відділу закладів інтернатного типу, позашкільної та виховної роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Авдєєва Т.В. – головний спеціаліст відділу закладів інтернатного типу, позашкільної та виховної роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації,

Скиба Н.В. - заступник Голови обласного комітету профспілки працівників освіти і науки,

Скляр О.М. – Президент Полтавської обласної федерації спортивного туризму.

У ході змагань до почесних гостей приєднався Товстий А.І. – заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації.

       Спортивна програма складалася з особисто-командних змагань на дистанції «Смуга перешкод» та командних змагань на дистанції «Смуга перешкод» (зв’язки). Учасники змагалися на дистанціях першого, другого та третього класів.

У командних змаганнях несподівано для всіх перемогу здобули педагоги з Чорнухинського району, друге місце – Лохвицький район, третє – Решетилівський район. Серед окремих зв'язок перше місце – Ярмоленко Юрій та Ільїн Дмитро з Чорнухинського району, друге місце за Масло Сергієм та Демченко Сергієм з Лохвицького району, третє місце посіли Зимогляд Євгеній та Коляка Руслан з Решетилівського району.

      В особистій першості серед чоловіків прогнозовано перемогу здобув член збірної команди Полтавської області з пішохідного туризму Масло Сергій – Лохвицький район, друге місце Кордіяк Ігор – Кобеляцький район, третє місце Зимогляд Євгеній – Решетилівський район.

Всі призери до речі успішні тренери дитячих команд, які неодноразово перемагали на змаганнях обласного та всеукраїнського рівня. Серед жінок перше місце здобула Піддубна Лілія – Карлівський район, друге місце у Дубовик Марії – Лохвицький район, третє місце – Круглякова Світлана з Лубенського району.

У командному заліку перемога за командою з Лохвицького району, друге місце за туристами Лубенського району, третє – команди Машівського району.

       У загальному заліку другий рік поспіль перемогу здобула молода та завзята команда Лохвицького району. Другими стали педагоги з Лубенського району, які вперше за останні роки взяли участь у подібних змаганнях. Третіми стали туристи Чорнухинського району.

       Конкурсна програма складалася з конкурсів: фотографій, слайд-фільмів та відеофільмів та конкурсу туристської пісні. У загальному заліку перемогу здобули учителі Новосанжарського району, друге місце – Лубенський район, третє місце – Лохвицький район.

Протоколи змагань

Переглядів: 647 | Додав: yulduz