Пятница, 19.04.2024, 19:24
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Полтавський обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді

Форма входу
Меню сайту
Пошук
Календар
«  Март 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна дітям позашкільна освіта?
Всього відповідей: 203
Соціальні закладки
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2016 » Март » 28 » 28.03.2016
15:17
28.03.2016

Чемпіонат Лубен (залік у середній віковій групі)

У період 25-27 березня у спортивній залі Лубенського дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування та туризму «Валтекс» відбувся відкритий Чемпіонат м. Лубен з пішохідного туризму в приміщенні по середній віковій групі.

У змаганнях взяли участь 14 команд загалом 66 спортсменів з міст Полтави, Комсомольська, Лубен, Миргорода, Кобеляцького, Новосанжарського. Лохвицького, Лубенського районів та Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. Учасники змагалися на дистанціях «Смуга перешкод» першого та другого класів.

В особистій першості серед хлопців за нагороди велася напружена боротьба до останнього учасника. В результаті якої не було рівних юному полтавцю – Жарову Данилу. Вихованцю Центру позашкільної освіти..

До трійки призерів увійшли юні туристи з Бутенок Кобеляцького району – Шаровський Дмитро та Стрюк Максим. Серед дівчат абсолютну перемогу здобула першорозрядниця Дудник Дар’я, учениця комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Полтавської міської ради Полтавської області» вихованка Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. Її результат на хвилину кращи ніж у спортсменки яка посіла друге місце та майже на дві хвилини за результат переможця серед хлопців. Яка до речі стала переможцем Кубку України серед юнаків, який місяць тому проводився у м.Полтаві.

Другою була Голуб Олександра з  Бутенок Кобеляцького району. Трійку призерів замкнула Ткачук Катерина,  учениця комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Полтавської міської ради Полтавської області» вихованка Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. В командному заліку перемогли юні туристи з Кобеляцького району, друге місце у туристів Лохвицького району, третє місце за юними туристами з Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

       В командних змаганнях на дистанції «смуга перешкод» (зв’язки) в запеклій боротьбі неочікувану перемогу здобули Біленко Анастасія та Степанова Дар’я, друге місце у Дудник Дарії та Ткачук Катерини. Всі учениці комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Полтавської міської ради Полтавської області» вихованка Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. Третє місце за спортсменами з Кобеляцького району Голуб Олександрою та Талдикіною Наталією. В командному заліку перемога за юними туристами з обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, друге місце поділили Кобеляцький та Лубенський район.

Протоколи змагань

Переглядів: 610 | Додав: yulduz